Jag säger som katten: Det svänger! :)

För 6 månader sedan satt jag på min arbetsplats och kippade efter luft, inhalerade Bricanyl efter att ha dragit mig upp för trapporna.

Idag ser jag trapporna som en tillgång och önskar att dom vore längre!

Vilken ork jag fått! Vilken kondition!!

Cyklade till jobbet-cyklade till ett möte efter jobbet och cyklade hem och direkt när jag kom hem bytte jag om till mina träningskläder och gick två sjöar runt! 1 timma och 10 minuter och det var fantastiskt! Vem hade trott detta?!

För mig har naturligtvis viktnedgången varit en viktig faktor men mest handlar det om envishet. JAG tog kommandot över min kropp! Jag slutade vara gisslan i min egen kropp!

Var enda ett steg var ett steg mot bättre hälsa. Även om det bara handlade om 10 minuter var det en seger för mig.

Idag spritter det i kroppen! Jag vill röra på mig. Jag vill göra saker. Saker som att cykla till stan och flanera i Kungsträdgården under ”Smaka på Stockholm” eller vara med på Dance-Walk på Sergels torg. Stan är full av aktiviteter!

Vet ni att man kan gå på gratis Zumba eller gå på en halvtimmas gratis kvällsmeditation i Stockholm?

Alla dessa tips och mer därtill hittar ni på

Så ta ett steg, och ta ett till…för varje steg räknas och varje steg du tar är ett steg mot att ta kontroll och emot bättre hälsa!

Annonser

9 thoughts on “Jag säger som katten: Det svänger! :)

    1. Tack Cissi! Jag gör mitt bästa och det måste väl vara gott nog 😀 och så blir jag inspirerad när jag inspirerar andra 😉

  1. Hälsovinsterna är helt klart värt mödan! 😀 Fasiken vad härligt när man får se hur det en gång var… och hur det är nu!

    1. och vad skönt att man lägger det gamla bakom sig och ser framåt! Jag ser nog att du är rejält i farten nu Sara!!! 😆 Bra jobbat själv tjejen!

      1. Tack 😀 Känner mig lite mer positiv just nu än för bara någon vecka sedan. Kanske är det pga. den underbara solen… vem vet? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s