Upp till kamp emot dumheten!

Och så var det dags igen!

”WOW, en läsk som tar bort fett! Fantastiskt! SÅ om jag börjar dricka läsk till varje måltid, som jag aldrig gör annars så går jag ner i vikt! åååå sååååå smaaaart!!! Jag bara MÅSTE ha denna läsk!”

Nej jag överdriver INTE! Så funkar vissa! Lovar och svär! Har nämligen googlat lite på denna läskeblaska som dom senaste dagarna varit i på var enda löpsedel och oj vad det kommer upp många blonda bloggar.

Jag har själv varit sån förr. Så snart det kom nya mirakel produkter så var jag först att testa. Jag menar, det är ju fullt naturligt att sätta i sig pulver, piller och läsk för att gå ner i vikt. Eller INTE!

Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag/kvällsmat och motion. Egentligen är det otroligt enkelt och det vet vi alla men istället för att göra det enkelt så gör vi det så omständligt och korkat!

”Nu ska här bantas! 10 kilo på 2 veckor och det gör jag genom att börja dricka läsk som jag aldrig gjort tidigare, eller ta bort all mat och bara dricka pulver, eller äta piller, för efter 10 veckor är jag båda smalare och blondare” 😀

Kanske dags att kolla om man verkligen behöver banta eller om det är så att en tid hos en psykolog vore på sin plats.
Under min resa sen februari i år har jag insett att jag borde inte bara besökt en psykolog utan utfört en lobotomi för längesen! Jag fattar inte, och jag vet i fasiken om jag någonsin kommer att göra det, hur jag har kunnat tillåta mig själv denna misshandel av min egna kropp med allt svullande, allt vulgära hetsätande, alla idiotiska beslut om mat, godis och snask jag tagit under åren. Frågan är om jag blir klokare eller mår bättre av det?

Idag mår jag oförskämt bra i mig själv och i mina beslut och även om jag tar ett korkat beslut nån gång så får det vara så. Jag vet att jag har makten att ta kontrollen igen.

Jag säger inte att det har varit lätt eller är lätt (det vet ni som läst dom första inläggen när jag bråka med mig själv) men å andra sidan har jag inte så många val. För jag kan berätta en hemlighet….Det funkar tyvärr inte att bli frisk, må bra, nå en bravikt och trivas genom att dricka läskeblaska, käka piller eller dricka pulver för förr eller senare måste man ”återgå” till det normala. Och ärligt, levde du normalt innan?

Hörde att dom hade grupprabatt på lobotomi på KS! 😆

/Love, hugs and kisses
Blondie 😉

Annonser

2 thoughts on “Upp till kamp emot dumheten!

  1. Love, hugs and kisses to you too!😃 Huvudet på spiken som vanligt!! Viktosykolog borde finnas som specialistutbildning! Attans rik man skulle bli! Eller inte, eftersom det tar sån tid att fatta vad som funkar i ett samhälle där vi dränks i mirakelcola!

  2. WOW! Vilken uppfinning 🙂 Har totalt missat denna mirakel dryck 🙂 Låt mig få veta om du hittar någon som kan förespråka denna räddare i nöden 🙂
    Önskar dig en fin kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s