Dag 6- Stör ej! -22 dagar kvar

Helgen är här och man kan sova hur länge man vill! Om man inte heter Lotta. Då går man gärna upp klockan 6 bara för att man uppenbart har sovit klart. :/

Om man ser det från den positiva sidan så blir dagen lång och man hinner med massor!

Min träningsplan för dagen var 2 timmar på gymmet och efter det lite lätt simning. Det blev INTE som jag tänkte mig.

Taggad som vanligt drar jag till gymmet men väl där blir det bara pannkaka. 😦
Jag går upp på bandet för att värma upp och ser att jag fått ett meddelande. Meddelandet var inte av rolig eller positiv karaktär utan skitsnack och rent djävulskap. Mitt humör sjönk som en sten. Jag försöker ruska av mig det och ge järnet på bandet istället och sätter på min nyfixade gym-musiklista på Spotify. Då funkar inte den. Ingen teckning inne på gymmet och jag hade glömt ladda ner den och fixa off-line mode. Skit piss och lingondricka! Uppvärmning utan musik och ett uselt humör.

Det avspeglades tyvärr på passet då jag bestämde mig för att öka på alla vikter med 10 kilo och mer reps på varje set. Som grädde på moset ”varvade” jag ner med 10 minuter väldigt intensiv rodd.

Det blev alltså ett aggressivt pass med negativa vibbar. Efter det skulle jag simma. Eller inte. Idag var det nämligen lekdag i hela simhallen. En stor monstruös klätterkonstruktion var uppblåst i hela bassängen så det fick bli 25 minuter nedvarvning i solariet istället.

Jag blir glad när jag tränar, jag får ett flow i kroppen och mår toppen och så ska det bli så här! SKIT rent ut sagt. Nu sitter jag här med en begynnande grym träningsvärk och utan den där sköna lyckan skapad av Endorifin, dopamin och Serotonin som är kroppens lilla må-bra-substans-apotek!

Nu har jag bestämt att jag ska INTE läsa meddelande, sms eller ta emot samtal när jag tränar. Då ska jag ha skön musik i lurarna och bara ägna mig åt mig själv och mitt välbefinnande och inget annat. Jag för hänga upp en skylt på facebook varje gång: ”Stör mig inte! Träning pågår!”

Nu har jag i alla fall släppt händelsen och bestämt mig för att njuta i efterhand och det ska jag göra med att äta gott och njuta av en nyinköpt bok som alla pratar om. Femtio nyanser av honom! Ren och skär tantsnusk när den är som bäst enligt recensionerna. Man kan ju bara hoppas. 😉

I morgon ska jag till simhallen tidigt då lekhelgen inte börjar förrän 11.00 så jag hoppas det är lugna gatan 08:30. Fördelen med simning är att jag har ingen telefon som kan störa mig så in morgon kommer det bara flöda positiv energi i vattnet!

Annonser

3 thoughts on “Dag 6- Stör ej! -22 dagar kvar

 1. Det är bra, inte kolla meddelanden innan du ska göra något positivt och även om du gör det och det är skitsnack, skaka det av dig för allt skitsnack kommer enbart av andras avundsjuka!
  På´n igen och simma en extra längd imorgon istället för idag. Själv har jag just kommit in från min andra promenad och även låtit bli godisståndet i affären. Känns bra. Tack för det Lotta!! 🙂
  Njut av återstoden av helgen 🙂

  1. tack Bodil för peptalken!
   Det känns genast bättre!

   Sen måste jag säga att du är ju fantastiskt duktig! Otroligt inspirerande att höra. Det här fixar vi tillsammans.

   Kram!

 2. Stackars Lotta 😦 Hoppas att boken är bra och maten god!! Du får dreggla över Nyårsklänningen en stund när träningsvärken sätter in, så blir det en dos lyckohormoner i allafall 🙂 Jag har inte kört någon träning idag utöver promenerandet, hittills 10027 steg. Traskar troligen hem från en middag ikväll och får då 6 km till.
  Hörs i morgon! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s