Fitnessfighten dag 24 på högsta växel

Så ringde klockan 05:30 och jublande studsade jag upp ur sängen och glatt drog på mig träningskläderna…NOT!
Masade mig upp 05:45 efter att jag hade sovit som en bakfull smurf halva natten, det vill säga obefintligt då jag aldrig sett en bakfull smurf, och förbannade dom där kläderna som trilskades.
Väl ute var det bara att konstatera, benen vägrade samarbeta. Hur mycket jag än ville (och det ville jag ju inte) så gick det inte att springa. Det blev en rask-rask powerwalk istället innan jag körde FF övningarna.

När jag var klar med träningen kom jag på vad jag skulle jobba med hela dagen. Först skulle jag cykla 8 km för att komma till dagens arbetsplats. Väl där jag skulle stå, springa och göra djupa knäböj hela dagen för att sen cykla hem 8 km för att direkt svida om och cykla 4 km till fotbollen som jag guschelov inte skulle spela.

Känns som att jag inte behöver oroa mig för att jag rört mig för lite idag.

Morgondagen blir åter igen cykeltur, 8 timmar stå-springa-knäböj, cykeltur 1,5  mil till gymmet där jag ska träna med en väninna och då måste man föregå med gott exempel!

Känns som att jag inte behöver oroa mig för att jag rör mig för lite i morgon!

Jag har fått många reaktioner på min framfart, så som ”Akta så du inte bränner ut dig”, ”jag blir trött bara att läsa om din framfart”, ”hur orkar du?”.
Alla reaktioner och kommentarer fokuserar på det negativa, det vill säga att jag har för mycket att göra och för lite tid. Man väljer att se stressen istället för alla möjligheter!!! Se förbi allt jag ska göra och se utmaningen istället! DET mina vänner är positivt tänkande och det gör att man kan fixa det mesta!

Det enda negativa med att jag har så lite tid är att jag tyvärr inte tänkte till när det gällde maten idag och plötsligt satt jag där och åt två portioner middag med fruktsallad och kaka till dessert. Kostnad: Uppsvälld mage och gastritbesvär. Som min pappa alltid sagt, det man inte kan hålla ska man släppa.
I morgon får jag Skyr och frukt till mellanmål så att det inte slinker ner en korv…eller två som det tyvärr gjorde idag.
Är huvudet dumt får kroppen lida!

smurf

Time flyes och det flyger mot sängdags. Förhoppningsvis håller sig den där bakfulla smurfen borta i från min säng inatt!

Annonser

8 thoughts on “Fitnessfighten dag 24 på högsta växel

  1. Du är som mig, en obotlig optimist. Tänk vad trist det skulle va om jag gick runt och såg på allt i livet som mindre bra eller rent ut sagt dåligt. Jag skulle bli sjuk. Usch! Kan man inte se möjligheterna i det man gör kan man heller inte nå framgång. 🙂 En enkel ekvation enligt mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s