Fitnessfighten dag 25 när man jobbar så jobbar man och då jobbar man!

Antingen är det mig det är fel på eller så är det alla andra. Om jag får en uppgift så gör jag den och jag gör den till det är klart eller arbetsdagen är slut. Rätt enkelt enligt mig. Så fungerar inte dagens ungdom…

Och med denna frustrationen i kroppen klev jag in på Fitness 24Seven där min vän väntade för att få en liten grundkurs i hur man tränar på gym.

Men dagen började klockan 8 på cykeln då jag transporterade mig till dagens arbetsplats. Väl där samlade jag på mig 3500 steg innan jag hoppade upp på cykeln för att cykla till min ordinarie arbetsplats. Efter 2 timmar på kontoret cyklade jag tillbaka till dagens arbetsplats och samlade på mig ytterligare 3500 steg. När klockan var halv 5 hade jag basat över 12 vi-jobbar-inte-som-du-ungdomar, cyklat 2 mil, gått 6000 steg på 5 timmar och och jobbat järnet. Det var här jag hoppade upp på cykeln och cyklade 12.5 km till 24/7 och Heidi.

Så här skrev min vän efter passet med mig på gymmet ”Jag sa att jag hatade dig. Jag grinade och sa att jag inte kan mer… ja det var ungefär som en förlossning. Härligt när det är över! Du är fantastisk Lotta Lindholm Tack! ❤ ” Efter detta bokade vi ett nytt pass nästa vecka! Undrar om det är hon eller jag som är tokig. 😉

Kändes grymt skönt att sätta mig på cykeln för att trampa 7.5 km hemåt och avsluta med mina fitnessövningar.

Tyvärr failar maten lite för mycket när man flänger och far på detta sätt. Idag blev det en yoghurt till frukost, riskakor ett gäng till olika mellanmål, skyr, Kycklingwrap, banan, äpple och yoghurt med knäckbröd. Smått och inte speciellt närings eller proteinrikt. Det är tur att jag ätit så bra och mycket under en period innan. Rekommenderar i alla fall inte min dagsdiet men i morgon är en ny dag och då ska jag vara snäll mot min kropp!

I morgon blir det faktiskt bara fitnessfighten i träningsväg. 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s