Jag gillar inte att göra saker halvdant!

Hur jag än försöker så funkar inte halvmetoder för mig. Det vill säga leva och äta lite som man känner för.

Jag MÅSTE ha struktur annars faller jag platt och jag börjar äta bara för att jag tror att jag kan.

Vågen visade ”Lo” idag. Först tyckte jag det stod ”LoL” men när jag satte på mig glasögonen så såg jag att det stod ”Lo” som betyder att batteriet var slut.

Bra, då kan jag koncentrera mig på det som är viktigt istället, att må bra! Inte att ha rätt vikt.

Det är rätt roligt för går jag tillbaka ett tag så kan jag läsa nästan exakt samma ord gång på gång men det verkar ju som om jag inte förstår vad jag själv skriver.

motivation

Höst är bästa tiden på året! Jag älskar varje sekund av den och jag brukar vara full av energi. Det vore väl fan om jag inte ska få fart på mig själv igen.  😀 Jag kan ju faktiskt det här väldigt bra redan. Nu handlar det om att gå från teori till praktik!

Idag fick jag dessutom leverera en kollektiv spark i baken på mitt Boot camp då flera har hamnat i sockerträsket igen.
Är det inte konstigt! Vi alla VET vad som är bra för oss men ÄNDÅ halkar vi dit på grund av en #¤%@?! SIA glass eller nått annat som är fullt med inte-bra-för-oss-med-ätstörningar-och-viktproblem onyttigheter!

Ingen liten smaklök på tungan eller sockertroll i skallen ska få bestämma över mig.

(Nu tänker jag banne mig inte upprepa detta en gång till! Note to my self: Vid tillfällig svacka eller lättare minnesförlust klicka här! sen gör du om och gör rätt!)

Annonser

7 thoughts on “Jag gillar inte att göra saker halvdant!

  1. hahah du har läst min blogg också eller….. nu är det jag som inte ens går inärheten av detta helvetes sockerträsk……pilla navel och olika nagelfärg…. läs min blogg

  2. Ha ha ha…du är rolig du Lotta….när jag klickade på länken trodde jag det skulle va några bra recept eller övningar……ha ha ha…ett gott skratt förlänger livet (och man kanske förlorar ngn kcal också)

  3. Jag älskar också hösten. 😀 Känslan när man kliver utanför dörren på väg till gymmet/jobbet, drar ett djupt andetag och man riktigt känner den svala, krispa luften i lungorna. Det är så fantastiskt härligt och man känner hur kroppen blir mer alert, oavsett hur mycket klockan är. I love it!! Kickin ass and taking names Lotta. Fortsätt så! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s