Ständigt dessa fartgupp!

Förra veckan bestod av måndags-simning, tisdags-powerwalk, onsdags-kangoo-jumps och onsdags-PT på gymmet och sen kom ett fartgupp. Kräftskiva i Vimmerby. Ni som äter kräftor vet hur farlig kräftsaften är.

Inte nog med att det var kräftskiva, jag hade även en träningsvärk som endast kan beskrivas med ett ord skit-jävla-#%&@!?-brutal-ont vilket gjorde att jag fick lämna wo på tjejmilen.

Idag är en ny dag, en ny vecka och nya planer för träning som börjar med ett Super-Kangoo-Jumps pass, fortsätter i morgon med powerwalk för att på onsdag avlösas av ett simpass…och så var det personalfest. Ännu ett fartgupp. Och så här fortsätter livet!

Vecka ut och månad in så dyker det upp något som strider emot alla planer på sund livsstil. Men fartguppen måste ingå i den sunda livsstilen annars riskerar livsstilen att bli osund.
Man kanske inte behöver köra på en puckelpist och man kan undvika ett gupp eller göra det mindre men att försöka göra livets väg helt plan är omöjligt (Tack och lov!)

Även guppen måste in i planeringen.
Ditt gupp kanske är lördagsgodis, planera då in träning på lördag förmiddag (Träning dagen efter=alkoholfritt dagen innan!). Vet du att du ska på fest så kan du kanske träna lite extra dagarna innan. PLANERA dina gupp och planera hur och när du ska ta dig över för det är inte roligt att fastna hängandes på  det-är-kört-guppet.

speed-bumps-continuousstraightroad
Visst ser den guppiga vägen lite roligare ut? 😀

Det-är-kört-guppet är ett monstergupp och vår värsta fiende men en sak måste vi tänka på och det är att det är vi själva som bygger på detta gupp hela tiden.  Försök va snäll mot dig själv. Grunden för guppet är att tro att om det inte blir perfekt från början är det ingen mening alls. Men ett snedsteg innebär absolut inte att det är kört.  Framgångsrik blir den som klarar att resa sig flest gånger, inte den som aldrig faller.

Annonser

One thought on “Ständigt dessa fartgupp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s