Och DÄR sprängde jag ljudvallen!

För sucken jag gav ifrån mig när jag klev av vågen idag var ljudlig. +3 kg sedan i torsdags?!?!

Det mesta beror på att kroppen bundit vätska, vilket kan bero på att jag har ätit något salt eller lite mer kolhydrater än vanligt, att jag har din ägglossning eller ska få mens. En del kvinnor ökar i vikt innan mens. Det beror på att kroppen samlar på sig vätska innan mens. När mensen kommit igång kissar man ut vätskan och får tillbaka sin normalvikt.

Vi pratar om 3 kg på 48 timmar. Visst är det förtvivlande och frustrerande och hade jag hållit en strikt diet för att gå ner i vikt hade jag blivit arg, ledsen, besviken och jag hade nog till och med känt att ”nu ger jag fan i det här!” även om jag vet vad det handlar om.

Jag känner fortfarande den där faaan-känslan i kroppen när jag ser vågen hoppa till så där men jag lär mig för varje gång att om 48-72 timmar så är vikten som vanligt igen. Bara jag inte sätter mig och tröstäter och DET kommer jag aldrig att göra igen!

Heavy-Towel-cartoon-cjmadden
Idag ska jag springa Topploppet i Hagaparken med ett gäng kollegor. Tänkte köra med mina Kangoo Jumps så chansen finns att jag hoppar av mig ett par kilo. 😉

Annonser

2 thoughts on “Och DÄR sprängde jag ljudvallen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s