Tack LDS!

Ibland blir det som man tänkt sig och ibland blir det ännu bättre!

Denna helgen var det äntligen dags för mitt Boot Camp att träffas IRL efter månader av kontakt på nätet.

Helgen blev precis så där underbar som ännu bättre som jag hoppats på.

Vi har haft föreläsning om kost och träning, vi har tränat bokwa, vi har promenerat, vi har ätit hemmagjord pizza och vi har skrattat! Vet ni att Banan heter inte guleböje och Stålmannen heter inte Metallgutt  i Norge! 😉

Vi har pratat om precis allt och lite till men jag vill berätta om ett par saker.

Komfortzonen. Att lämna sin trygghet och åka till Stockholm för att träffa 10 nätvänner i 3 dagar är inte så självklart som det låter. Även om vi har nästan daglig kontakt på nätet så är det annat att åka hem och bo hos någon annan som man aldrig träffat. Att sen göra saker som att dansa Bokwa som man heller aldrig gjort är inte så självklart så man kan tycka.  Jag själv hoppar gärna ut i det okända och har inte riktigt förstått folk som tycker det är läskigt men har fått en helt annan syn på varför man tvekar.
En sak kom vi alla överens om och det är att när man väl vågar ta steget ut i det okända och man upptäcker att det inte är läskigt så stärker det en som människa och gör det lättare att våga sig på större förändringar.

Diet. Efter en fantastisk föreläsning med Bonnevier Fitness vet jag i alla fall 10 personer som aldrig kommer påbörja någon diet igen!
För att lyckas gå ner i vikt och att hålla vikten livet ut så måste inte bara lära sig en diet utan man måste lära sig hur kroppen och knoppen fungerar. Varför äter vi onyttigt? Är det för att vi är hungriga eller bara sugna? Varför går jag inte ner i vikt, jag äter ju så lite och hur mycket ”onyttigt” kan jag äta?  Det finns 100-tals frågor och det är bara du själv som kan söka svaret om hur du och din kropp fungerar. Och jag lovar, svaret finns inte i en ny bantningskur som kvällstidningarna rekommenderar!
Nu går vi bara på LDS! (nä vi knarkar inte, vi går på Livsstilsdieten hädanefter! 😉 )

Hur mycket pizza kan jag äta? Min fråga är då, hur långt är ett snöre? På lördagskvällen åt vi middag hemma hos mig och alla var spända på vad jag skulle bjuda på. Det blev hemmagjord pizza men dom fick laga den själv.
Jag gjorde 2 olika pizzabottnar, en på potatis, majsmjöl och ägg och en standard på vetemjöl sedan fick dom lägga på precis vad dom ville. Det blev 6 fantastiska pizzor med allsköns blandade fyllningar.

Photo 2013-09-28 20 51 27 Photo 2013-09-28 20 51 33 Photo 2013-09-28 20 51 41
Vid matbordet dyker då självklart frågorna upp. KAN jag äta pizza om jag ska gå ner i vikt och hur mycket kan jag äta?
En pizza med tunn botten med mindre ingredienser och lite ost innehåller självfallet mindre kcal än en tjockbottnad pizza med mer ost på så därför kan man inte svara på hur mycket man kan äta men visst kan man äta pizza!
Ordet pizza är laddat med fett men om man använder det sunda förnuftet och lite fantasi och lite google så kan man göra en riktigt nyttig pizza. Låt inte ordet avskräcka er!

Tanken med LSD är att du ska må bra! 😀

Tack alla Boot Campare för en helt fantastisk helg och tack för att ni ger mig förtroendet att hjälpa er! 😉 😆

8 thoughts on “Tack LDS!

  1. Jag håller med Maria, det är fullt normalt att träffa nätvänner IRL! 🙂
    Men jag håller med. Det är tufft gjort att åka från t.ex. Norge för att gå på Boot Camp. Styvt jobbat.
    Nästa gång är jag på. 🙂

  2. Att hoppa ut i det okända gör jag trots att jag är trygghetsknarkare. Till exempel är det på varje pass på boxen något nytt som jag aldrig gjort förut. Ibland frustrerar det mig, att inte kunna är något jag ogillar starkt, men just därför är det såå nyttigt för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s