Dag 21- Vilken fest! -7 dagar kvar

dag21

Svenskar (OBS! Inte alla men väldigt många) är så stela, så rädda för att göra bort sig, så rädda att förlora ansiktet så man föredrar att sitta ner och titta på när värsta festen pågår framför näsan på dom. Tänk vad mycket roligt man missar genom att bara sitta där.

I går klev jag och 3 vänner på Silja Galaxy där Harem Night hade anordnat en party man kommer prata om länge!

Partyt inleddes med Dj Crush, Dj Ramin och Dj Emad som spelade en fantastisk blandning av orientalisk och house,  Medina spelade live och bjöd upp till en grym fest, Khaled gjorde ingen missnöjd och hela havet storma! Dagen efter bjöd Shan ”The Man” Atci oss på härligt mycket skratt!
Men det var inte bara dessa artister som gjorde det till en grym resa! Nej, partyt gjordes av alla underbar människor från Mellanöstern som bokstavligt talat bjöd upp till dans.

Man sitter i soffan och gungar med till musiken, tittar sig lite omkring och möts av vinkande händer! ”Kom hit, dansa med oss!” Ja jag är då inte sen att tacka ja!

Tack alla fantastiska människor jag mötte och som ännu mera inspirerat mig att lära mig orientalisk dans. 😀 Och till alla svenskar där det rycker lite i danstarmen, kom igen, dansa!

När jag vaknade i morse bestämde jag mig för att dagens träning fick bli en powerwalk när jag kommer hem. På grund av att jag var så bestämd var det inga som helst problem att byta om och kliva ut i snöfallet 20:30 för att gå en 60 minuters runda. Ville jag gå ut? Ja faktiskt! Vilja och beslutsamhet kan förflytta berg!

Nu sitter jag här i soffan med en kopp te och ser fram emot sista veckan av min PT-kamp. Nu kör vi hela vägen in i kaklet! 😀
Tack dag 21, sov gott och dröm sött!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s